Medica messut bannerikuva

 

Salofa Oy Medica-messuilla Düsseldorfissa 13.–16.11.2023

Düsseldorfin Medica-messut ovat Euroopan suurimmat diagnostiikka- ja terveydenhuollon teknologian messut, jotka kokoavat yhteen alan huippuyritykset ja vaikuttajat. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua ja tutustua terveydenhuollon innovaatioihin sekä viimeisimpiin tuoteuutuuksiin, samalla syventyen terveysteknologioiden tulevaisuuden suuntiin.

Salofa Oy on ylpeä osallistumisestaan vuoden vuoden 2023 Medican-tapahtumaan, joka järjestetään 13.–16. marraskuuta. Medica-messuilla esittelemme laaja-alaista tuotevalikoimaamme, joka kattaa huumetestit ammattikäyttöön ja kuluttajille, sinilevätestit, infuusioletkutuotteet sekä pikatestit eläimille. Korostamme myös keskeistä palveluamme: sopimusvalmistusta, jonka avulla voimme tarjota alihankintaratkaisuja eurooppalaisille terveydenhuollon ja lääkealan ammattilaisille.

Tule tapaamaan Salofan tiimiä Medica-messuilla hallissa 3, osastolla F44. Voit myös varata tapaamisajan etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sales@salofa.com.

Olemme innoissamme toivottaessamme sinut tervetulleeksi Medica-messuille tutustumaan laadukkaaseen tarjontaamme!