salcare pikäpäihdetesti


Luotettavaa huumausaineiden testausta, nyt myös kuluttajille – Salcare-pikapäihdetestin tuotannossa käytetään vain suomalaisia muoviosia

Salofa Oy tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille luotettavan tavan päihteiden testaamiseen. Nyt myös kuluttajat voivat testata huumevalmisteiden käyttöä Salcare-pikapäihdetestillä.

Kuluttajakäyttöön suunniteltu pikahuumetesti paljastaa kehon huumausaineet monipuolisesti. Sillä voit selvittää, onko esimerkiksi lapsi käyttänyt lääkkeitä tai alkoholia tai onko ikäihmisen lääkkeitä käytetty mahdollisesti väärin. Testi havaitsee yhteensä 12 päihdettä.

“Asiakkaamme ovat pitkään tiedustelleet kotihuumetestejä. Nyt vastaamme kysyntään tuoden markkinoille tuotteen, jonka hinta ja laatu ovat kilpailukykyisiä”, kertoo Salofan tehdaspäällikkö Jarmo Nykänen.

Suomalainen vaihtoehto ulkomaisille kotihuumetestille

Salcare-pikapäihdetestin myötä Salofa Oy kasvattaa kotimaisuusastettaan. Kuten jo yksittäisissä ammattilaisille suunnatuissa huumetesteissä, myös pikahuumetestikaseteissa käytetään vain Suomessa valmistettuja muoviosia. Tämä lyhentää tuotannon arvoketjua ja keventää logistiikan hiilijalanjälkeä.

“Siirtymällä kotihuumetestien valmistuksessa kiinalaisista osista suomalaisiin lisäämme tuotantoon joustavuutta. Samalla ohjaamme omalta osaltamme terveysteknologia-alaa ekologisempaan suuntaan”, Nykänen sanoo.

Salcare-pikapäihdetesti on saatavilla useista apteekeista. Voit tutustua tuotteeseen tarkemmin täällä.

Voit myös osallistua Valtakunnalliset opioidikorvaushoitopäivät 2022 -tapahtumaan, joissa kerromme tuotteesta lisää. Tervetuloa!