Salofa Medlab Dubai bannerikuva

 

Salofa palaa Dubaihin Medlab Middle East -messuille

Tänä talvena Salofa tuo jälleen terveysteknologiaosaamisensa lähemmäs kansainvälisiä asiakkaitaan, kun yritys osallistuu helmikuussa Dubaissa järjestettäville Medlab Middle East -messuille. Esittelyssä on huumetestivalikoiman lisäksi yhteistyömahdollisuuksia eri aloille tarjoava sopimusvalmistuspalvelu.

Medlab Middle East -messut järjestetään 5.–8.2.2024, ja Salofa osallistuu jo toista vuotta peräkkäin. Messuille saapuu osallistujia yli 180 maasta ja ne kokoavat lääketeollisuuden ammattilaisia ja terveydenhuollon teknologian asiantuntijoita ja toimittajia ympäri maailman. Paikalle odotetaan yli 30 000 alan trendeistä ja terveysteknologian tulevaisuudesta kiinnostunutta messukävijää.

 

tuotteet

 

Salofa tuo Medlab Middle East -messuille koko tuote- ja palvelutarjontansa. Ammattikäyttöön tarkoitettujen päihdetestien lisäksi esillä ovat kuluttajakäyttöön tarkoitetut päihdetestit, Blue Green Test -sinilevätestit sekä Salofan eläintestituotteet, joihin kuuluu pikatulehdustestit kissoille, koirille ja hevosille. Keskeinen osa Salofan tarjontaa on sopimusvalmistus, joka mahdollistaa monipuolisen alinhankintayhteistyön terveydenhuollon ja lääkealan ammattilaisille sekä muillekin aloille.

“Olemme viime vuosina tunnistaneet, että maailmalla on kysyntää tarjoamillemme huumetesteille. Suomalainen valmistus kiinnostaa niin laadun, kilpailukykyisen hinnan kuin toimitusvarmuuden näkökulmasta. Olemme vasta laajentaneet ja automatisoineet tuotantoamme, joten sen myötä voimme pitää kustannukset alhaisina”, kertoo Salofan tehdaspäällikkö Jarmo Nykänen.

 

 


Salofan löydät Medlab Middle East -messujen messuosastolta Z1. c31. Ota alla olevalla lomakkeella yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi. Tavataan messuosastolla!

Ota yhteyttä

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.