Salofa Medlab Dubai bannerikuva

 

Salofa Medlab Middle East -messuilla Dubaissa

Dubaissa järjestetään 6.–9.2.2023 Medlab Middle East -messut, joihin odotetaan osallistujia 130 maata. Messut kokoavan yhteen maailman johtavia lääketeollisuuden ammattilaisia ja terveydenhuollon teknologian asiantuntijoita, hankkijoita ja toimittajia. Paikalle odotetaan yli 20 000 alan nykytrendeistä ja terveysteknologian tulevaisuudesta kiinnostunutta messukävijää. 

Salofa esittelee Medlab Middle East -messuilla koko tuote- ja palvelutarjontansa. Ammattikäyttöön tarkoitettujen päihdetestien lisäksi esillä ovat kuluttajakäyttöön tarkoitetut päihdetestit sekä Blue Green sinilevätestit. Uutuutena esittelemme Salofan eläintestituotteet, joihin kuuluu pikatulehdustestit kissoille, koirille ja hevosille.

Tuotteidemme lisäksi kerromme Salofan sopimusvalmistuksesta, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja terveydenhuollon ja lääkealan ammattilaisille

“Sopimusvalmistuksen myötä voimme tarjota asiakkaillemme juuri heidän toiveidensa mukaisia tuotteita. Meillä on välineet jalostaa kunnianhimoinen idea tuotekehitystuotannoksi. Automaattinen tuotantolinjamme parantaa tuotantotehoa ja lisää tuotannon muunneltavuutta. Samalla voimme pitää päästöt alhaisina”, kertoo Salofan markkinointi- ja myyntijohtaja Teppo Hyytiä.

 

 

Salofan löydät Medlab Middle East -messujen messuosastolta Z1.E57.
Katso sijaintimme kartalta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi. Tavataan messuilla!

Ota yhteyttä

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.