Salofan Medica-messujen messuosasto, jonka oikealla puolella Medican logo ja osastotiedot.

 

Salofa tuo tuotteensa ja terveysteknologian sopimusvalmistuksen Medica-messuille

 

Düsseldorfissa järjestetään Medica-messut 14.–17.11.2022. Maailman suurimmat lääketeollisuuden ammattimessut kokoavat yhteen lääketeollisuuden ammattilaisia ja terveydenhuollon teknologioihin erikoistuneita yrityksiä. Paikalle odotetaan 121 000 alan nykytrendeistä ja terveysteknologian tulevaisuudesta kiinnostunutta messukävijää.

Salofa esittelee Medica-messuilla koko tuote- ja palvelutarjontansa. Ammattikäyttöön tarkoitettujen päihde- ja huumetestien lisäksi esillä ovat BlueGreen Sinilevätestit ja Päihde- ja huumetestit kuluttajille sekä sopimusvalmistus.

“Sopimusvalmistus tarjoaa monipuolisia ratkaisuja eurooppalaisille terveydenhuollon ja lääkealan ammattilaisille. Sopimusvalmistuksen avulla asiakkaamme saavat meiltä juuri toiveidensa mukaisia tuotteita. Automaattinen tuotantolinjamme parantaa tuotantotehoa ja lisää tuotannon muunneltavuutta. Samalla voimme pitää päästöt alhaisina”, kertoo Salofan markkinointi- ja myyntijohtaja Teppo Hyytiä.

 

 

Salofan löydät Medica-messujen messuosastolta, jossa sinua tervehtivät markkinointi- ja myyntijohtaja Teppo Hyytiä ja hallituksen jäsenet Christoffer Riska ja Mika Saramäki. Osastomme sijaitsee hallissa 3, paikalla F44. Löydä meidät kartalta.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi. Tavataan Medica-messuilla!

Ota yhteyttä

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.