Salofa
- luotettava sopimusvalmistaja
lähellä sinua

 

Salofan sopimusvalmistus

Kaipaatko työkaluja terveydenhuoltoon? Suunnitteletko sairaanhoidon uusia ratkaisuja? Etsitkö toteuttajaa ideoillesi? 

Salofa on terveysteknologia-alan kokenut valmistaja. Asiakkaitamme ovat lääketeollisuuden ja sairaanhoidon toimijat, joille tarjoamme sopimusvalmistusta alihankintana aina suunnittelusta toteutukseen. OEM-valmistajana tarjoamme ratkaisut heidän haasteisiin ja lisäämme kustannustehokkuutta tuotantoon.

Erikoissairaanhoidon tuotteiden valmistuksessa hyvä saatavuus ja nopeat toimitusajat ovat tärkeitä kriteerejä. Siksi haluamme varmistaa, että tuotannon ja toimitusten toteutumiselle ei ole esteitä. Sopimusvalmistuksessa tämä näkyy kokonaisvaltaisesti niin, että tilaus, tuotanto ja kuljetus palvelevat sekä asiakasta että ympäristöä.

 

 

Suomalaista laatua

Valmistamme kaikki tuotteemme itse. Valmista tuotetta varten saamme osia yhteistyökumppaneiltamme, saman kaupungin sisältä. Lyhyiden toimitusketjujen vuoksi voimme seurata laatua ja optimoida tuotannon eri osa-alueita. Tämä vähentää tuotehukkaa ja laskee tuotekopioinnin riskiä.
 

Tehokasta tuotantoa

Käytössämme on kaksi täysin automaattista tuotantolinjaa, jotka ovat muunneltavissa tilattavan tuotteen vaatimusten mukaisesti. Jos asiakkaan toivoma tuote sopii käytettyyn muottiin, voimme sopimusvalmistuksessa aloittaa tuotannon vauhdilla. Silloin tuotantoon ei sisälly muotin valmistuksesta syntyviä kuluja.
 

Ympäristö huomioiden

Salosta voimme toimittaa tuotteet asiakkaille lähelle ja kauas. Keskitetyllä tuotannolla pyrimme pitämään kuljetuksen päästöt mahdollisimman alhaisina.
 

Nopeat toimitukset

Meiltä saat tarvitsemasi terveydenhuollon tuotteet niin pieninä erinä kuin massatuotantonakin. Asiakkaidemme ei tarvitse itse varastoida tuotteita, sillä joustavan logistiikan vuoksi voimme toimittaa tilaukset muutamassa päivässä.
 

Sertifioitua puhtautta

Haluamme tarjota vain parasta. Tuotantomme pohjaa terveysteknologia-alan standardeihin sekä Management System (ISO 13485:2016) ja Avainlippu-sertifikaatteihin. Tiloistamme löytyy noin 100 neliömetrin puhdastila, jolla varmistamme tuotteiden valmistuksen hygienian.

 

Ota yhteyttä

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.