Tarpeidesi mukaan
räätälöidyt
päihde- ja huumetestit

 

 

Tarpeidesi mukaan räätälöidyt päihde- ja huumetestit

Salofa Oy tarjoaa laajan valikoiman päihde- ja huumetestejä eri tarkoituksiin. Päihde- ja huumetestivalikoimaamme kuuluu päihdetestit virtsasta ja manipulaatiotestit. Näillä pikahuumetesteillä hoitoalan ammattilaiset voivat helposti ja nopeasti selvittää, käyttääkö potilas päihteitä. Huumeseulan avulla voidaan osoittaa, mihin huumausaineryhmään aine kuuluu tai kun halutaan seuloa enemmän kuin yksi mahdollinen aine.

Kehitämme huumausainetestejä jatkuvasti asiakkaidemme tarpeita paremmin vastaaviksi, yhdessä heidän kanssaan. Valmiin tuotevalikoimamme lisäksi valmistamme myös räätälöityjä testipaketteja. Testillä testattavia aineita ja raja-arvoja voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaan. Katso tuoteluettelostamme, minkä aineiden testaukseen testimme sopivat.

Tutustu tuoteluetteloomme

 

Kaikki testipakettimme valmistetaan omassa tehtaassamme Salossa. Sijaintimme varmistaa nopeat toimitukset Euroopassa ja vähentää kuljetuskustannuksia ja päästöjä. Innovatiivinen kehitystyö räätälöityjen päihde- ja huumetestien valmistamiseksi takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme luotettavia, turvallisia ja laadukkaita tuotteita.