Salofa Oy – suomalaista terveydenhuollon teknologiaosaamista Salosta

 

Salofa Oy on vuonna 2013 perustettu salolainen yritys. Valmistamme ja markkinoimme korkealaatuisia IVD-tuotteita ja infuusioletkuja erikoissairaanhoitoon. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat eri tarkoituksiin soveltuvat päihde- ja huumetestit sekä sinilevätestit. Koronapandemiaan olemme vastanneet Salocor Covid-19 koronatestillä, joka mahdollistaa koronaviruksen nopean testaamisen. Toimitilamme ja varastomme sijaitsevat Salossa. Näin voimme toimittaa tuotteet vaivatta ja nopeasti niin kaikkialle Suomeen kuin ulkomaillekin.

Kaikki alkoi saatavuudesta. Erikoissairaanhoidon tuotteiden valmistuksessa tavarantoimitus on kriittinen tekijä. Vielä reilu kymmenen vuotta sitten alaa rasitti ulkomaan saatavuusongelmat. Siksi perustimme yrityksen, jossa ongelmia ei ole. Tätä periaatetta olemme vaalineet vuodesta 2014, siitä asti kun käynnistimme tuotannon Salossa. IVD-tuotteiden valmistus omalla merkillämme ja kansainvälinen laajentuminen ovat osa kunnianhimoista strategiaamme.

Vaadimme itseltämme ja yhteistyökumppaneiltamme vain parasta. Siksi voimme tarjota laadukkaita tuotteita niin kuluttajille kuin terveydenhuollon ammattilaisille kaikissa Pohjoismaissa.

Tavoitteenamme on tarjota innovatiivisia ratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille IVD-tuotteiden valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin. Uskomme, että alallamme laatu ratkaisee. Sen takeena huolehdimme tuotantotilojemme laatuvaatimuksista ja tuotteidemme sertifikaateista.

Arvostamme luottamusta ja rehellisyyttä kaikessa mitä teemme. Kehitämme ja parannamme jatkuvasti osaamistamme jokaisella toimintamme osa-alueella. Tämän saavuttamiseksi Salofa Oy on sitoutunut tarjoamaan henkilöstölleen jatkuvaa korkeatasoista koulutusta sekä kehittyneen työympäristön. Olemme arvostettu ja joustava toimittaja, yhteistyökumppani sekä työnantaja.